Verkoop Boerderij, Purmamarca, Jujuy, Argentinië, Florida s/n

Verkoop - Cod. 40514

  • Typologie: Boerderij
  • Gebied: 172 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: 1

Prachtig en recent gebouwd huis, voorzien van alle comfort en apparatuur. Ruime kamers en ruimtes om van het landschap en de bergen te genieten. Het is gelegen in het hart van het dorp Purmamarca, dat deel uitmaakt van het werelderfgoed Quebrada de Humahuaca.

De woning heeft twee slaapkamers in het hoofdgebouw, een en-suite badkamer en een kleine badkamer, woon-eetkamer met open haard, keuken-eetkamer, wasruimte met wasmachine, "quincho" (aparte eetkamer) met grill, een binnenplaats perfect om van de zon te genieten, en een aparte slaapkamer met eigen badkamer. U bereikt deze slaapkamer via de zijkant van het huis lopend richting de achtertuin, waar ook plaats is voor 1 of 2 kleine auto's. Het heeft een beveiligingsalarm en centrale verwarming met warmwaterradiatoren. Warmwaterketel en elektrische warmwatertank voor de extra slaapkamer. Beschikbare satelliet-tv en Wi-Fi.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB