Verkoop Hoeve, San Rafael y San Carlos, Mendoza, Argentinië, Picada YPF camino ganadero por Capiz, San Carlos, Mendoza

Verkoop - Cod. 31592

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 94149 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0
  • Staat van het gebouw: Good

BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

Broedplaats voor vee van 94.149 hectare.
 
EIGENSCHAPPEN:

Het verblijf is een vestiging die een totale oppervlakte van 94.149 hectare integreert. Deze locatie biedt beleggers zeer interessante en voordelige perspectieven vanwege de geografische ligging ten opzichte van de stad Mendoza (140 km.) En andere belangrijke stedelijke centra, zoals San Carlos, Tunuyán en San Rafael, Ñacuñan, evenals internationale luchthavens.
De hoofdingang bevindt zich op 35 km afstand. van de nationale route nr. 40, hoewel deze ook via de zuidoosthoek via provinciale weg nr. 153 kan worden bereikt.
De economische ontwikkeling is hoofdzakelijk gebaseerd op de productie van vee, het heeft een belangrijke infrastructuur, in termen van wegen, aquaducten, omheiningen, drinkfonteinen, watermolens, wateropslagtanks, vallen voor het verzamelen van vee, huisvesting voor personeel en werkgever. Deze laatste, hoewel hij van bescheiden stijl is, heeft twee kamers, een woonkamer, een keuken om te delen, een radiozender, een koelkast om te stoken, een elektrisch licht gevoed door zonnepanelen, heeft 70 m2 plus een kleine schuur die in totaal 120 mensen oplevert. meter bedekt.-

De dichtstbijzijnde elektrische bedrading bevindt zich op 25 km afstand.
Het is vermeldenswaard ook dat de omtrek van het veld volledig bedraad is (in perfecte staat) behalve in het zuidelijke deel dat wordt begrensd door een huaiquería van aanzienlijke hoogte.
In het noordwesten van het gebouw is een deel van 7.000 hectare omheind. Met perimetrische sluitingen, gemaakt met High Resistance-draad in 5 strengen en palen van Itin-hout, Algarrobo en pruimenbomen, met bijbehorende toegangspoorten.
En in het oosten is een fractie van 3.000 hectare omheind.
De genoemde verbeteringen worden hieronder gedetailleerd beschreven:

REPRESES: 13 (dertien) .-
AGUADAS: 35 (vijfendertig) .-
AQUEDUCTOS PROVINIENTES DE VERTIENTES NATURALES: 180 (honderdtachtig) kilometer.-
CORRALS: 30 (dertig) .-
INTERNE KABELS: 40 (veertig) kilometer.
INTERNE WEGEN: 280 (tweehonderdtachtig) kilometer wegen .-
HUISVESTING: 5 (vijf) Huizen voor personeel.-
WATEROPSLAG TANKS: (7) zeven tanks met een capaciteit van 300.000 liter elk.-

KLIMAAT EN BODEMS
Het klimaat van Mendoza is halfdroog.
Mendoza, heeft in de zomer zeer hoge temperaturen en is erg laag in de winter. De neerslag is nauwelijks meer dan 250 mm per jaar. De noord-zuid loop van de bergketens belemmert de opmars van polaire of tropische lucht niet.
Er is een toename van de precipitatie-index naar het zuiden toe te schrijven aan een grotere anticyclonalistische invloed van het westen en zuidwesten.
De vloer van de kamer biedt natuurlijke verschillen in het terrein of Sandy Sandy-grond. (hondeadas en heuvels), je kunt ook vlakke delen zien die bedekt zijn met bomen en struiken die typerend zijn voor de inheemse flora van het gebied, zoals: jarilla; Chanares; Johannesbroodbomen; molle; Zampa; etc. Het heeft ook zachte weiden die geschikt zijn voor het voederen van vee. Ook naar het zuidoosten is de grond een beetje zanderig maar met een overvloed aan vegetatie, in tegenstelling tot het noordwestelijke deel dat hoewel voorzien van de hierboven genoemde begroeiing meer aards dan zanderig is.

Inclusief hacienda en machines. ongeveer 1600 hoofden van rasvee.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB